Shoppen in Maasmechelen Village

Een tijdje geleden stond er een give-away online waarbij jullie een dagje shoppen met 50,- shoptegoed en een lunch samen met mij konden winnen. Ik vond het ZO moeilijk om te kiezen, ik had jullie graag allemaal mee willen nemen. Maar er kan er maar eentje winnen en dat was Anouk. Donderdag gingen we samen op pad en het was een hele gezellig dag. Kijk mee voor het verslag en voor onze aankopen!

Maasmechelen Village is een outlet village waar je tegen zeer aantrekkelijke prijzen mooie merken kunt shoppen. Zo zitten er onder andere winkels van Maje, Liu Jo, Sandro, Nike Diesel, (binnenkort) Scotch & Soda en Ted Baker en alles met heeeeele fijne kortingen. Wij hadden ontzettend veel geluk want aangezien de sale op 31 juli was afgelopen profiteerden wij op 1 augustus van de zogenaamde ronde prijzen. Dus nog meer korting dan in de sale.

Bij de eerste winkel waar we naar binnen gingen was het al direct raak. Anouk kocht een ge-wel-dige jas van Sandro. Normale prijs? 375,- Maasmechelen prijs? 207 euro,- Nu door die fijne sale? 103 euro. Anouk kreeg 50,- shoptegoed, dus ze kocht de jas voor 53 euro. En blij dat ze was haha Het is echt zo’n jas die jaren meegaat. Een klassieker van goede kwaliteit. Ja, dit was echt een goede koop.

Ik heb zoveel mooie dingen gezien, maar ik moest mezelf dwingen niet helemaal los te gaan. In Antwerpen heb ik laatst al een heleboel kleding gekocht en ik ga ook nog op vakantie, dus nee, ik mocht niet losgaan van mezelf 😉

Wel was ik vastbesloten alle interieur gerichte winkels te ontdekken. Als je iets over Maasmechelen leest dan gaat het bijna altijd over de mode. Maar wist je dat je ook op interieurgebied goed bij Maasmechelen terecht kan? Zo is er een winkel van Le Creuset (mijn favo pannen), een winkel vol beddengoed, een winkel met glaswerk, eentje met allerlei keukenapparatuur en je vindt er een winkel van Ralph Lauren met alleen maar dingen voor in huis. Anouk en ik werden helemaal wild van alle heerlijke geurkaarsen. Maaaar, ik wilde mijn shoptegoed bewaren om uit te geven in de winkel van mijn favo merk Iitala. Ik heb al veel Iitala items in mijn keuken, maar het merk is duur en het is dus niet iets wat je zo eventjes koopt. Meer iets om voor te sparen of om voor je verjaardag te vragen.

Wat ik kocht? Eindelijk kwam die decanter er die we al zoooo lang wilden. Voor de mensen die niet weten wat dat is: decanteren is het overschenken van wijn in een glazen karaf. Dit om de het bezinksel van de wijn te scheiden, of om bij jonge wijn lucht bij de wijn te laten komen, zodat de wijn meer open en zacht wordt. Ook kocht ik twee champagne glazen (op mijn verjaardag zijn er een paar gesneuveld) en een mooie pot om in de keuken bijvoorbeeld suiker te bewaren. Alles bij elkaar was precies 50,25 Als je Iitala kent dan weet je dat dit ECHT een koopje is 😉

Het was een zeer geslaagde dag, alhoewel het bizar warm was. Dit zie je wel aan onze koppies op de eerste foto, we waren echt een beetje uit het veld geslagen door de hitte. We hebben heeeeerlijk geluncht bij Cellini, waar het terras helemaal vol was, ondanks de warmte. Je zou denken dat een normaal nadenkend persoon niet op zo’n warme dag gaat winkelen, nou dat viel tegen hoor, want er waren ontzettend veel mensen en toch waren de winkels en straten niet vervelend vol. Aan het eind van de dag werden we weer met een taxi opgehaald die ons (net zoals op de heenweg) naar het station bracht.

Ga ik nog een keertje terug naar Maasmechelen? Eerlijk? Ja, zeker. Ik vond de reis van bijna 2,5 uur zeker de moeite waard. Leuk detail is ook dat de PR dame van Maasmechelen ons vertelde wat er nog meer in de omgeving te doen is en dat is nogal veel. Je zou er makkelijk een weekendje weg van kunnen maken.

Zijn jullie wel eens in Maasmechelen geweest en wat vinden jullie van onze aankopen?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *