BEAUTY: win een Yves Rocher travelpakket

Yves Rocher

Het is vakantie! Tenminste, voor mij dan. Hopelijk geldt dit ook voor veel van jullie, of hebben jullie nog een vakantie gepland staan voor het komende jaar. Om de vakantie te vieren een give-away met allerlei reisproducten!

Yves Rocher

Yves Rocher

Yves Rocher

Yves Rocher staat al 50 jaar bekend om zijn plantaardige cosmetica en deze week kreeg ik een wel heel fijn pakketje opgestuurd, helemaal in het teken van reizen. Het pakket bevat fullsize verpakkingen van zonnebrand, een aftersuncreme en een douchegel. Daarnaast zitten er allerlei fijne reisverpakkingen in. Iets wat ik echt ideaal vind voor op reis. Ik neem namelijk nooit grootverpakkingen mee, maar gebruik alleen samples en reisverpakkingen voor mijn tripjes.

Ik vind dat de producten van Yves Rocher altijd een hele typische geur hebben. En dan typisch in positieve zin. Kennen jullie de producten van Yves Rocher en snappen jullie wat ik bedoel? Ik kan het niet zo goed plaatsen, maar het ruikt heel ”gezond” ofzo haha. Ik verheug me in ieder geval nu al op het smeren van de zonnebrand en aftersun.

Wil je dit pakket winnen? Like dan Yves Rocher op twitter en laat een reactie achter. Je mailadres hoef je niet openbaar te plaatsen, die kan alleen ik zien!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *