Blogfriends

Leuke collage he? Dat is het werk van Angelina. Blogger, designer en creatieveling. Angelina is een trouwe bezoekster van Your Lifestyle Guide en ik ondertussen ook van haar blog, waar ze heerlijke sfeerbeelden neerzet en ons een kijkje in haar leven geeft.

Vanaf vandaag gaat Angelina af en toe een collage maken voor Your Lifestyle Guide met foto’s die door mij zijn gemaakt. Niet een vaste rubriek, maar gewoon zo af en toe om wat van mijn hersenspinsels kracht bij te zetten 😉 En voor vandaag zijn dat geen ingewikkelde hersenspinsels, maar gewoon over hoe fijn het is dat het zulk lekker weer is en dat iedereen om me heen vrolijk is, dat ik bijna op vakantie ga en dat ik nog steeds zoveel plezier beleef aan het bloggen.

Volgende week maak een kort buitenland tripje met twee hele lieve, leuke meiden die ik ken via mijn blog (Marlous en Danique). Gisteren had ik een afspraak bij Sanoma, daarna had ik een fantastische dag met Shirley in Amsterdam en ‘s avonds lag ik op een dekentje in de zon aan de Kralingse Plas met Marieke en Lin. En toen ik daar zo lag, blij vanwege de heerlijke temperatuur, blij omdat er zulke leuke meiden naast me lagen, besefte ik me hoe bijzonder het is dat ik door mijn blog al zoveel lieve mensen heb leren kennen en zoveel leuke dingen heb mogen doen.

Toen de eerste contacten via het bloggen ontstonden stond ik (laten we maar gewoon eerlijk zijn) niet te springen om zomaar een hoopje nieuwe mensen in mijn leven. Mijn leven was voor mijn gevoel ”vol”. Drukke baan, druk sociaal leven en al amper tijd om mijn eigen vriendinnen voldoende te zien. En vinden ze mij leuk vanwege mijn blog? Of gewoon om wie ik ben?

Maar weetje, je komt elkaar tegen op persevents, leest elkaar blogs, je weet van sommige meiden nog beter wat er in hun leven gebeurd is de afgelopen maand dan van je vriendinnen. Waarom niet toelaten als je iemand aardig vindt?

En zo kwam het dat ik nu een aantal hele lieve vriendinnen erbij heb gemaakt. Sommige nog met het stempel blogvriendin, maar dat maakt ze niet minder lief dan een ”gewone” vriendin. Marlous en ik whatsappen bijna elke dag. Over het weer, over leuke mailtjes, over dromen, over jongens, over een lekker gerecht, over alles. Lin en Marieke kwamen op mijn verjaardag, stonden daar gewoon tussen al die mensen die ze niet kenden, voor mij. En ik was trots op ze! Bij Shirley zat ik gisteren achterop de scooter, handen op haar zwangere buik, de wind door mijn haren, scheuren door Amsterdam…. Ja mensen, ik ben one happy girl!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *