Met deze frisse salade, gebaseerd op een recept van Jamie Oliver, heb ik al jaren succes. Gezond, lekker en super snel klaar. Als voorgerecht te serveren of als maaltijdsalade met wat stokbrook en een olijfolie dipje. Klik hieronder om de stapjes te zien!
Nodig:
– gemengde salade, rucola kan ook
– een perzik (per persoon)
– twee plakken parmaham (per persoon)
– een halve bol buffelmozerella van goede kwaliteit (per persoon)
– een paar blaadjes munt
– een citroen
– olijfolie
– peper en zout
Verdeel de salade over de borden. Snijd de geschilde perzik in partjes en verdeel over de salade. Scheur (scheuren zorgt voor een mooier effect) de buffelmozerella en parmaham in stukken en verdeel ook dit over de borden.
Dressing:
2 eetlepels citroen, drie eetlepels olijfolie, flink peper en een beetje zout. Goed mengen en over de salade verdelen.
Tot slot: maak af met wat blaadjes munt.
Eet smakelijk!