Now online: yourlifestyleguide.nl !!!

 photo 002_zps4ebec3b0.jpg

Nou daar is ie dan! yourlifestyleguide is verhuisd van blogspot naar wordpress, met een hele nieuwe, custom made site.

Lang heb ik getwijfeld, lang heb ik het uitgesteld en lang hebben we (Mylene en ik) erover gedaan, maar nu is yourlifestyleguide.nl dan echt in de lucht.

Het was een hele bevalling en meer werk dan gedacht, maar ik ben ZO blij met het resultaat. Mylene snapt precies wat ik wil, vindt me geen zeur als ik zeg dat een klein streepje een heeeeel klein beetje naar rechts moet (of wel, maar dan heeft ze dat goed verborgen gehouden) en heeft met veel geduld en liefde yourlifestyleguide.nl vanaf nul gebouwd. HOE knap. Echt, ik ben heeeeeel blij.

Vanaf vandaag ga je dus altijd direct naar yourlifestyleguide.nl, wis dat blogspot adres maar uit je geschiedenis. Mijn hele archief is meeverhuisd, dus je kunt voor al mijn oude artikelen ook gewoon hier terecht, fijn he? 😀

Had ik al gezegd dat ik blij ben? 😀

Wat vinden jullie van deze nieuwe look? Klik vooral ook eens op het wereldkaartje aan de zijkant. Tof he? En ”mobielvriendelijk” is ie ook nog!

Mochten jullie nog dingen tegen komen die niet werken ofzo… (man ik hoop van niet), laat het vooral weten, dan kunnen we het nog oplossen.

EDIT: Ik sta opeens twee keer in bloglovin en mensen beginnen me nu bij bosjes te ontvolgen op mijn ”oude” bloglovin account en te volgen op mijn nieuwe account. Dat is niet de bedoeling. Bloglovin moet mijn volgers nog overzetten, dus hang in there!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *