FOOD: Mississippi mud pie


Het kan bijna niet dat je geen trek krijgt van deze post. Toch? Ik in ieder geval wel… 😉

De avond voor mijn verjaardag begon ik aan deze Chocolade Oreo taart. Lekker last minute en nogal dom, aangezien ik er halverwege achter kwam dat je ongeveer op de helft, na 45 minuten in de oven, de taart 1,5 uur moet laten rusten.

Goed, om een lang verhaal kort te maken: ik lag om 01:45 in bed met chocolade in mijn haren.

Maar oh boy, wat was dit het waard. Deze taart is namelijk GE-WEL-DIG!! Een chocoladetaartje in een restaurant is er niks bij, echt niet. Met een bodem van Oreokoekjes en Wisky, een zachte chocoladecake in het midden en een dikke laag pure chocolade met melk en een beetje honing on top heb ik geloof ik menig gast gelukkig gemaakt.

Het is absoluut niet moeilijk om deze taart te maken, ik denk dat de taart laten mislukken vrij knap is als je gewoon alle stapjes volgt, maar het duurt wel lang voordat ie klaar is. Een beetje geduld is dus wel op z’n plaats.

Het recept vind je hier.

Succes 😉

Oh, en eet smakelijk!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *