Week 15 & 16

 photo IMG_9149_zps9ee7b1f0.jpg

 photo IMG_8733_zps818213fd.jpg

 photo IMG_9097_zpse4f44003.jpg

 photo IMG_8809_zps84f99b46.jpg

 photo IMG_9123_zps20a39cca.jpg

Vorige week geen weekoverzicht, deze week wel. De oplettende lezer had misschien al in de gaten dat ik wat minder heb geblogt en dat ik me niet goed voelde. Ik wil er verder niet te veel over praten, want ik vind het gewoon te prive voor op mijn blog, maar helaas is mijn oma overleden. Heel verdrietig allemaal.
De afgelopen twee weken deed ik het dus rustig aan. Er moest veel geregeld worden, ik voelde me down, heb gewerkt en kwam maar weer eens tot de conslusie dat ik super lieve en begripvolle mensen en vrienden om me heen heb.

 photo frametastic_zps8ed2ff95.jpg
 photo frametastic_zpsbf73f78b.jpg
 photo frametastic-1_zps506af486.jpg

Gisteren ging ik met mijn bff naar het concert van Beyonce. Het was ge-wel-dig. Alle stress van me afgezongen en gedanst met mijn beste vriendin, wat een fantastische avond. Beyonce is gewoon zo f*cking goed, niet normaal gewoon. Hoe zij zingt, danst, het publiek bespeelt, dat kan alleen zij. Eindelijk mijn grote idool in het echt mogen zien. Ik heb totaal niet geslapen en ben nog helemaal hyper haha.

Ik denk dat ik op mijn Beyonce vibe zo de week doorvlieg. Iemand nog kaartjes voor vanavond? Ik wil nog een keeeeer!!

Klik hier voor een filmpje van gisterenavond!

Hoe was jullie week?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *