Summer, Yes Please!

Ben ik even blij dat ik deze blog vorige week al heb geschreven. Nu hoef ik alleen dit stukje nog te tikken om sorry te zeggen voor mijn grote afwezigheid van de afgelopen dagen. Ik heb een zware griep te pakken en was tot nu toe nog niet eens in staat om uberhaupt mijn laptop open te klappen, laat staan te bloggen. Sorry mensen! Hope you enjoy deze zomerse update, ik hoorde namelijk dat het heeel koud is buiten!

————–

Oke nu ben ik er klaar mee. Ik heb het lang volgehouden, maar ik heb nu gewoon geen zin meer in de kou, de regen en de sneeuw. Te warm aangekleed, te koud aangekleed. Vogeltjes die de ene dag heeeeel druk aanwezig zijn en de volgende dag allemaal dood lijken.

Nee winter, het is over met de pret. Wegwezen nu, ik heb zin in het voorjaar. Zonder jas naar buiten. Open schoenen en blote enkels. Prosecco in de zon. Zomerse broodjes en salades. Pasta vongole eten met de balkondeur open. Na je werk het gevoel hebben dat je nog een hele dag voor de boeg hebt omdat het buiten gewoon nog heel lang licht is.

De ramen in mijn keukentje open kunnen zetten. Reisjes, stranden, terrasjes, cocktails, festivals, koninginnedag, friends & fun en de zee. Ja zomer, kom maar op, ik ben er klaar voor!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *