HOTEL LOVE: Al Manzil Dubai

 photo IMG_1909_zpsddc70193.jpg

 photo IMG_1910_zps66ec152d.jpg

 photo IMG_1898_zpsb697e2d0.jpg

 photo IMG_1957_zpse5e40e89.jpg

Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst in Dubai was. Als ik naar Azie afreis vlieg ik (tot nu toe) altijd met Emirates en dan maak je automatisch een overstap op Dubai. Op de heenweg verlengen we die overstap meestal met een dag, om alvast lekker in de vakantiestemming te komen.

De allereerste keer dat ik in Dubai was sliepen we in het Al Manzil Hotel. Studentjes dat we waren, hadden we weinig geld en waren we op weg naar een low budget trip in Azie. Via een reiswebsite voor hotels boekte ik toen een giga aanbieding naar Hotel Al Manzil. Ik geloof dat we 25 euro pp hebben betaald. Nog steeds boven ons budget voor de rest van onze vakantie, maar voor Dubai is dit heel goed te doen.

Ik was benieuwd waar we terecht zouden komen, de foto’s zagen er zo mooi uit. Eenmaal daar bleek dat we in het meest luxe hotel zouden slapen waar we (tot dan toe) ooit geslapen hadden. De jongen achter de receptie (die ongeveer dezelfde leeftijd had als wij), zag hoe erg we onder de indruk waren en vond het leuk om met ons te kletsen. We waren er al om 10:00 in de ochtend en moesten een nacht bij betalen als we al wilden inchecken. Hij zag dat dit voor ons geen optie was en hij begon een beetje te tikken in zijn computer. We kregen een sleutel, een welkomsdrankje en een dikke knipoog van hem. We mochten dus toch inchecken en eenmaal boven in de hotelkamer bleek dat we een upgrade hadden gekregen naar een luxe suite met uizicht op de bekende Burj Khalifa.

Damn, onze vakantie begon heel bijzonder. We hebben zo erg genoten van alle luxe, pracht en praal. Daarna met even veel lol in ons 8 dollar hostel in Bangkok hoor 😉

Zijn jullie ooit in zo’n luxe hotel geweest?

Foto 3,5,6 en 7 via website hotel

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *