Travel & Interior inspired shoot by Mariët Mons

 photo 004_zps93800ebf.jpg
 photo tweeluikfilter_zpse0c05d21.jpg

 photo 002_zps4ebec3b0.jpg
 photo 001_zpsb086e74d.jpg

Oke, deze post is een beetje veel Jolien, maar ik vind het toch wel heel leuk om jullie te laten zien wat voor een gave foto’s Mariët maakt. Mariet is een super lieve dame die een tijdje geleden contact met me zocht. Ik was direct verliefd op haar werk. Haar foto’s zijn helemaal zoals ik ze mooi vind. Licht. Puur. Echt.

Na een beetje over en weer mailen spraken we afgelopen woensdag af en heeft ze me geinterviewd en gefotografeerd voor een project waar ze aan werkt. Aan het einde van de dag vertelde ze dat ze ook meer mensen wil gaan portretteren via video, dus dat hebben we er direct maar even achteraan geplakt.

Your Lifestyle Guide by Mariët Mons from Mariët Mons on Vimeo.

Mariët is een heerlijk mens en je voelt je direct bij haar op je gemak. Het liefst legt ze mensen vast in hun eigen omgeving, dus ze komt lekker bij je thuis, in je tuin of op een andere plek waar jij je op je gemak voelt. Ik heb wel vaker fotoshoots gedaan, maar ik moet zeggen dat ik deze shoot de meest ontspannende ooit vond.

En lieve lezers, weet je wat nou zo leuk is? Voor 145 euro schiet Mariët 1 tot 1,5 uur foto’s en krijg je zelf 30 (!) verschillende kiekjes. Speciaal voor de lezers van Your Lifestyle Guide geeft ze 10% korting. Wil je ook mooie foto’s van jezelf zonder teveel gedoe? Of wil je graag op de foto met je familie, lover of vriendinnen? Mariët is hier de aangewezen persoon voor. Mail haar op marietmons@gmail.com en noem dat je via Your Lifestyle Guide bent gekomen, dan ontvang je de korting!

Mariët heeft zelf ook een blog (een hele leuke!).

Ik vertrek zo richting Brugge (yessss, zin!!) met een vriendin voor een korte stedentrip, alvast een fijn weekend allemaal!

All pictures by Mariet Mons (copyright). Mariet Mons Facebook

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *