INTERIOR: Yankee Candles (met kortingscode voor lezers!)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Sinds een paar dagen kan je geen stap in mijn huis zetten zonder het gevoel te hebben dat je in een kaarsenwinkel bent. Want ooooh boy, wat ruikt mijn huis lekker.

Ik had op verschillende blogs al artikelen over Yankee Candles voorbij zien komen. Nieuwsgierig was ik ondertussen wel, dus wat een goede timing was dit pakketje van Sensational Home.

Mijn eerste kennismaking met Yankee Candles en ik ben verliefd. Wat een heerlijke geuren. Toen de buurvrouw het pakketje aan me gaf kon ik ondanks al het verpakkingsmateriaal aan de doos al ruiken dat er iets heeeeeel lekkers in zat.

In het pakket zaten een aantal nieuwe geuren, o.a. ”A Childs Wish”, ”Waikiki Melon”, ”Paradise Spice”, ”Turquoise Sky” en ”Black Coconut”. De waxtarts om op een brander te leggen hebben ruim 8 branduren en kosten maar 1,60,- De kleine kaarsen (15 branduren) zijn 2,50 en de kaars in jar kost 12,70,- maar daar heb je dan ook 24-40 branduren voor.

Op Sensational Home vind je een uitgebreide keuze aan Yankee Candles. Er is nu sale op de kerstgeuren en speciaal voor jullie heb ik een kortingscode van 10% Gebruik hiervoor ”yourlifestyleguide”. De code is twee weken geldig.

Bestellen maar!

Hebben jullie al ervaring met Yankee Candles?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *