FOOD: een beetje van mezelf en een beetje van…

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

PhotobucketEen beetje van mezelf en een beetje van…. de Appie en Koffietijd haha. Voor ons oudejaarsdiner maakte ik een voorgerecht met verschillende kleine vishapjes. Een daarvan was dit torentje van blini, gerookte zalm, gegrilde courgette en een mousse van bieten.

Nou kan ik hier heel ingewikkeld het hele recept over gaan tikken of interessant doen over mijn kookkunsten, maar eigenlijk heb ik gewoon een combinatie gemaakt tussen dit recept van Koffietijd en dit recept uit de Allerhande.

Ik kan wel zeggen dat het erg lekker was 😉

Dit hapje kan je rustig een paar uur van te voren maken. Als je het zelf maken van blini’s niet aandurft kan je ook kant en klare blini’s kopen. Dit kan onder andere bij de Sligro, maar ik kan me zo voorstellen dat er ook supermarkten zijn die blini’s verkopen (iemand tips?).

Een mooi hapje waar je de show mee steelt en absoluut niet moeilijk!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *