Bijzondere KerstLieve, lieve (ik zeg het nog maar een keer) LIEVE lezers. Dank jullie wel!!

Op tweede kerstdag zag ik dat ik 600 volgers via bloglovin heb bereikt, wow!

Dank voor al jullie momenten van bezoek aan Your Lifestyle Guide. Dank voor jullie lieve, fijne en positieve reacties. Voor jullie hulp als ik een vraag heb. Voor jullie vrolijkheid en enthousiasme. Dank voor het feit dat jullie dagelijks op mijn blog langskomen. Om te lezen wat ik schrijf en mijn foto’s te bekijken. Echt, wat is dat gaaf en speciaal. 

Deze Kerst was fijn en bijzonder. Ik was in het gezelschap van lieve mensen en heb geweldige diners gehad. Op tweede Kerstdag waren we op bezoek bij vrienden (ja, de foto’s zijn bij hen thuis genomen, HOE mooi is dit huis mensen) en tijdens het diner kwam de vraag op tafel wat jou het afgelopen jaar heeft geinspireerd. Bijzondere gesprekken volgden.

Natuurlijk is het goed om het hele jaar stil te staan bij je geluk, maar om er nog eens extra over na te denken en over te praten zo aan het einde van het jaar is goed denk ik. Het is best een lastige vraag: wat heeft jou nou echt inspiratie geven afgelopen jaar?

Een grote inspiratiebron voor mij ben jij. Ja jij. Jij die mijn blog leest. Of je nou wel of geen reactie achter laat. Of je me nou wel of niet mailt. Of je dagelijks komt meelezen of een keer per week, dat maakt niet uit. Ik haal inspiratie uit het feit dat anderen blij worden van mijn foto’s. Dat ik andere mensen enthousiast kan maken voor de dingen waar in zelf ook zo van geniet.

Deze blogpost van september heeft er voor gezorgd dat ik met dikke tranen achter mijn computer zat. Dat de bergen inspiratie die ik al had nog eens werden aangevuld tot het oneindige. Door jullie! Jullie als lezers zijn een van de grootste inspiratiebronnen van afgelopen jaar voor mij.

Een van de mooiste reacties van 2012 kwam van Lisanne, zij schreef:
”Je bent een inspiratiebron voor mij om meer dingen te ‘doen’ in plaats van alleen zwijmelen bij foto’s en de ideeën”

Dank lieve schatten. Dank….!!!

Voor mij zijn tevens mijn familie, ouders, broertje en vriend als inspiratie heel belangrijk. Ook vriendinnen die afgelopen jaar zoveel bijzondere dingen hebben bereikt geven mij inspiratie. De vriendinnen die met mooie cijfers afstudeerden, de vriendinnen die nog steeds heel hard aan het studeren zijn om hun droom waar te maken en de vriendin die in Afrika in een ziekenhuis werkt. De mensen die ik dit jaar ontmoette tijdens verschillende reisjes of via mijn blog. Bijzondere mensen met een passie en een kracht waar je u tegen zegt.  Inspratie haal ik uit mijn werk, uit herfstkleuren en sneeuw. Uit zon op vakantie. En het feit dat ik uberhaupt zoveel op vakantie kan. Zoveel mooie geuren en kleuren van andere landen mag ontdekken.

Ja, ik ben een heel dankbaar en gelukkig mens en ondanks dat ik wel eens een inspiratiedip heb gehad, was 2012 voor mij een inspiratievol jaar.

En nu ben ik heel erg benieuwd waar jij je inspiratie vandaan haalt. Wat inspireert jou om je leven in te vullen zoals je dat nu doet? 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *