INTERIEUR TIP: geurkaarsen van Primark

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ik ben zo’n mafkees die gewoon het hele jaar lang, overdag en ‘s avonds, kaarsen brandt. Als ik zou optellen wat ik in de afgelopen 5 jaar aan kaarsen heb besteed, dan zou ik denk ik een hartaanval krijgen. Een hele tijd waren de geurkaarsen van IKEA favoriet (ze zijn overigens nog steeds in veelvoud in mijn huis aanwezig) en ook kaarsen van Hip & Hippie vind ik heerlijk.

Afgelopen week was ik even bij Primark voor sokken, ondergoed en andere zooi die je daar koopt, toen ik een heel schap met verschillende geurkaarsen zag. Kan niet wat zijn, dacht ik. Vast binnen no time opgebrand of met een naar luchtje. Nope. Mis. HEER-LIJK zijn ze. En ze gaan lang mee….! Ik brand de grote geurkaars van 4,- (60 branduren!!!) nu al avonden lang en er komt geen einde aan. En mijn huis ruikt me toch lekker…

Mijn favo geur? Zeker weten Sweet Amber. De kleine geurkaarsen kosten 1,– en de grote 4,-
Koopje toch? Ook leuk als klein kerstcadeautje!

Kent iemand deze kaarsen?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *