Winterdingen Part #2

Mooi man, al die mensen die nu al lopen te zeiken (pardon) over het weer. Dat het koud is. Dat de natte sneeuw stom is. Dat het weer zomer moet zijn.

Nou ik niet hoor. Ik GENIET. Voor het eerst zit ik niet helemaal onder het eczeem bij het aantreden van de winter. ”Jolien, er zit sneeuw in de lucht, heb je al jeuk?”. Nee eigenlijk niet. Nou, laten we eerlijk zijn. Een beetje. Maar het is niks vergeleken bij de afgelopen vier winters. Het gaat goed! Het gaat goed met mij en ik geniet ervan. Naar buiten met mijn kin omhoog. De sneeuwvlokken (want ja, hier in Rdam zijn ze al gevallen) tegen mijn wangen en er niet eens last van hebben.

Ik verheug me ont-zet-tend op de komende weken.  Nog twee weken werken, wat ik helemaal niet erg vind, want ook op mijn werk heerst een kerstsfeertje en daarna ben ik vrij tot en met 6 januari. Aankomend weekend de kerstboom opzetten. Wandelingen door de sneeuw (please let it snow!!), tijd voor vriendinnen en familie, leuke feestjes, lekker eten, schaatsen op de Kralingse Plas, uitslapen, in bad (die luxe heb ik alleen bij mijn ouders) en eindelijk weer tijd om een boek te lezen.

Ja, laat die winter maar komen!

Wat jullie?

Foto 2: Tiffany’s

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *