Week *????*

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ja… welke week is het eigenlijk? De weken vliegen voorbij en ik heb al een tijdje geen weekoverzicht geplaatst.

What I’ve been up to de laatste weken? Na een paar weken van rennen vliegen en een overvolle sociale agenda besloot ik even een momentje rust in de bouwen. Ik zei alle afspraken die ik ‘s avonds had staan af en bivakkeerde bijna een hele week, elke avond onder een dekentje op de bank gewapend met een stapel tijdschriften en de Ipad met mijn favo series. Ik moet eerlijk bekennen dat ik me op dag twee al dood verveelde. Maar, verveling is ook wel eens goed voor een mens, vooral als je jezelf regelmatig voorbij kan rennen.

En wat doe je als je rustig thuis bent? Ik kreeg een opruimbui en reorganiseerde mijn hele boeken- en kledingkast en maakte klusjes af die nog lagen te wachten sinds het moment dat ik in dit huis ging wonen (alweer een jaar geleden). Ik kocht een nieuwe agenda en schreef er met mijn mooiste pen (zoals vroeger met een nieuw schrift) alvast alle verjaardagen in. Ja… ik ben nog zo’n type dat alleen kan functioneren met een papieren agenda, who’s with me? 😉

Ook kreeg ik mijn nieuwe Iphone 5. Na jaren met de dezelfde Blackberry te hebben gedaan vond ik dat het tijd was voor een nieuwe telefoon en wat ben ik er blij mee! Hij is zo fijn en zo mooi! Voor de liefhebbers: ik heb nu ook instagram en ben te vinden onder de naam ”yourlifestyleguide”.

Tot slot: een heerlijk kerstpakket van Vueling (met een vliegticket!!) en een fijn weekendje in Amsterdam bij vrienden. Heerlijk gegeten en gedronken en vanochtend lekker samen ontbeten. Nu ben ik weer terug in Rdam en nestel ik me (weer) op mijn bank met een oliebol en een kop thee!

Jullie een fijn weekend gehad?

Enjoy your sunday!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *