HOTEL LOVE: Fusion Hotel Praag

Jullie zagen misschien al wat foto’s voorbij komen in de vorige post over het Fusion Hotel in Praag. Een hip hotel voor met name het wat jongere publiek, met pikzwarte gangen en spierwitte kamers en overal geschreven teksten op de muren.

Na het uitgebreide diner op dag twee van deze trip en wilde plannen om clubs te bezoeken, eindigden we uiteindelijk in de 360 bar van het Fusion Hotel. De naam zegt het al, een draaiende bar. Voor een hotelbar lekker druk, want ook mensen van buiten het hotel bezoeken deze bar. Lekkere cocktails, een shisha (waterpijp) erbij, muziekje, gezellig kletsen en daarna gewoon met de lift naar je hotelkamer.

Naast de 360 bar heeft het hotel nog iets leuks, namelijk Soup in the city. Waar je, zoals de naam al zegt, soep eet, maar ook koffie of thee kunt drinken en kleine hapjes kunt eten.

Wij sliepen allemaal in een kamer met eigen badkamer, maar je kunt in dit hotel al vanaf 16 euro slapen als je je kamer en badkamer deelt met anderen. Een hele leuke en goede budgetoplossing!

Heeft iemand van jullie wel eens in een gedeelde kamer geslapen? Ik heb dit wel eens gedaan en vond het helemaal geen slechte ervaring. Jullie?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *