HOTEL LOVE: Melia Alicante


 

Tijdens de perstrip naar Alicante sliepen we in het Melia Hotel. Damn, dat was fijn zeg.
Shirley en ik hadden een hotelkamer naast elkaar. Erg grappig trouwens, dat we continue naast elkaar terecht kwamen. Hotelkamers, restaurants, vliegtuistoelen op de heen- en terugweg. Net of iemand van te voren al had ingeschat dat we elkaar heel leuk zouden vinden haha.

Bij binnenkomst ging het ongeveer zo: deur van de hotelkamer ging open. ”Shirley!! Mooie kamer he?!”. Loop door mijn kamer en vraag me af waar de badkamer is. Doe een schuifdeur open en zie een giga badkamer met een jacuzzi. ”Whaaaa, Shirleeeeey, check die badkamer!!!”. Ik voelde me net een klein kind in een speelgoedwinkel. We waren echt onder de indruk. Een heerlijke kamer, met een groot balkon en een geweldig uitzicht.

Het hotel heeft een super locatie, alles op loopafstand. Winkels, lekkere restaurantjes, leuke barretjes. Aan de ene kant van het hotel ligt de haven en aan de andere kant het strand (zie laatste foto). Vanuit het zwembad kijk je uit over zee en het hotel heeft een leuke bar, restaurant en een spa.

En dat ontbijt… Dat ontbijt. Van champagne tot paella, van chocoladetaart (ja, dat hebben we echt gegeten om 09:00 ‘s ochtends) tot wentelteefjes en alles er tussen in. HEER-LIJK! Ik bleef tot verbazing van de rest maar dooreten, ik ben echt een ontbijtmens haha!

Voordat ik in dit hotel geslapen had ik al gehoord hoe goed het was. En ja, dat was het echt.  Ik weet zeker dat ik hier nog een keertje terug kom. Geen twijfel over mogelijk!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *