TRAVEL: lucky girl in Alicante

 

 

 

 

 

Photobucket

 

Photobucket

 

Ja zo voelde ik me. Een lucky girl. Ik zat afgelopen weekend gewoon voor mijn blog in Alicante op uitnodiging van Vueling en Alicante Turismo. En naast het feit dat ik mezelf af en toe echt even moest knijpen, was ik ook erg trots op mezelf. Naar Schiphol zonder zenuwen, een heel weekend met ”vreemde” mensen op stap en geen moment heb ik me alleen of onzeker gevoeld. Geen moment had ik het niet naar mijn zin. Ik heb genoten van elk moment en voelde me echt stoer haha!

De tijd vloog voorbij en dat kwam niet alleen door het goede programma, maar ook door de mensen. We waren met een heel leuk groepje en zoals ik gisteren al schreef klikte het ontzettend goed tussen Shirley en mij. Wat heb ik dit weekend veel gelachen, gekletst, mooie dingen gezien en lekker gegeten.

En mensen, wow, wat is Alicante leuk. Ik was er al een keer eerder geweest maar toen was ik een stuk jonger en ik heb toen de stad niet echt ontdekt zoals ik nu heb gedaan. Het is een heerlijke stad, waar het (bijna) altijd mooi weer is (wij hadden helaas twee zeldzame regendagen te pakken, maar dat boeide me totaal niet). Een echte Spaanse stad met overal goede restaurants, indrukwekkende kerken en musea, hippe barretjes en clubs en goed geklede mensen. Hier leef je echt een weekend in het Spaanse ritme. Veel eten, wijn, goede gesprekken en laat naar bed. The good life 😉

Voor de shopliefhebbers is Alicante ook een walhalla. Veel leuke boetiekjes, maar ook alle grote winkelketens hebben hier een filiaal. Zo heerlijk dat je hier bij de Zara gewoon ECHT veel goedkoper uit bent dan in Nederland. Ik denk dat ik met het geld dat ik bij de Zara heb bespaard haast een vliegticket had kunnen kopen, geen grapje.

De komende dagen kunnen jullie nog drie posts verwachten over Alicante. Ik zal een artikel maken over het hotel waar we hebben geslapen. Ook zal er een post verschijnen over alle (food) hotspots en tot slot zal er een post komen over alle bezienswaardigheden en overige tips in een soort dagboekvorm. Hopelijk zullen jullie het met plezier lezen!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *