Week 42

Pff wat een gave week! Om me heen waren allemaal lieve mensen jarig, dus vandaar alle cadeautjes. Ook ging ik op persreis naar Alicante voor Vueling, het was een ge-wel-dig weekend, met heel veel lekker eten, een geweldig hotel en leuke mensen. Shirley van Styleguide was ook mee, met wie het ontzettend goed klikte en we hebben met z’n alleen een heel gaaf weekend gehad. Ik voel me echt een lucky girl!

Uiteraard had ik mijn paspoort nodig en toen kwam ook mijn oude paspoort weer uit een kastje. Hoog op mijn bucketlist staat een paspoort dat zo vol is met stempels en visa, dat je een nieuwe moet kopen voordat hij verlopen is. Ik was echt goed op weg, maar toen verliep mijn paspoort helaas. Dus nu ben ik weer opnieuw begonnen. Kan ik weer even sparen 😉

Nu weer een nieuwe week. De tijd vliegt!
Stay tuned voor alle posts over de perstrip.

Hoe was jullie week?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *