Girl Crush: Lauren Conrad

Foto’s 1,2,5 & 3 & 4

Lauren Conrad. Zucht. Een echte girl crush is dit. Wat vind ik haar leuk en wat vind ik haar mooi. Wat heb ik veel bewondering voor alles wat ze doet. Hoe ze rondom zichzelf een heel imperium opbouwt. Schrijft, filmt, ontwerpt, blogt, acteert…

En ja, ik weet heus wel dat ze niet alles zelf doet. Dat ze goede mensen om zich heen heeft verzameld. Maar toch. Ik vind het zo knap allemaal. Toen ik haar laatste Hills aflevering keek rolden de tranen over mijn wangen. Echt waar. Ik geef het maar gewoon toe. Wist ik veel dat Lauren niet compleet uit de publiciteit zou verdwijnen, zoals ze eerst deed overkomen. Ze wilde rust. Geen camera’s, geen gedoe. Maar damn, wat ben ik blij dat ze alles gewoon weer lekker heeft opgepakt.

Klik hier voor The Lauren Conrad blog
Klik hier voor het Style boek van Lauren
Klik hier voor nieuwe Beauty boek van Lauren
Klik hier voor de allernieuwste roman van Lauren
Klik hier voor het youtube kanaal van Lauren

Hebben jullie een girl crush?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *