KOKEN: Twee jaar in de keuken bij Nina

Twee jaar bloggen en ook bijna twee jaar recepten van Nina.
Mensen, zeg nou eens eerlijk. Dit meisje zou toch gewoon een kookboek moeten maken!?

Wat is het toch fijn om een vriendin te hebben die zo heerlijk kookt. Elke keer is het weer een verrassing wat ik voorgeschoteld krijg. Of ik nou blij, verdrietig, druk of moe ben. Dat moment waarop ik bij Nina in de keuken aanschuif, een glas wijn in mijn handen gedrukt krijg, ja dat moment is zo fijn!

Door de kookkunsten van Nina heb ik zelf ook super veel geleerd over eten en koken en heb ik er ook heel veel plezier in gekregen. Ik durf meer uit te proberen en schrik niet meer van ”lastige” boodschappenlijstjes.

Ja Nien, je bent een topkok! En vriendin 😉

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *