Home details: going basic – part 2

Op verzoek weer eens een keertje wat detailfoto’s uit mijn eigen huis. Wederom een basis sfeerimpressie. Ik ben echt gek op wit zoals je kunt zien.

Vaak vind ik gekleurde muren bij anderen mooi, maar ik moet er zelf niet aan denken om een kleurtje op de muur te doen. Tijdens het klussen in het nieuwe huis van mijn broertje gaf het me ook zo’n fijn gevoel om de spierwitte verf op een vieze gele muur te smeren. Om de bruine deuren in hoogglans wit te schilderen en om alle roze details vakkundig te voorzien van een witte laag verf.

Dat moment waarop je de eerste witte streep op de muur zet en direct al het verschil tussen de oude en nieuwe kleur ziet… heerlijk. Ok, ik draaf door. Maar misschien snappen de klussers onder ons wat ik bedoel 😉

Maar toch.. soms.. Soms zie ik gave interieurfoto’s met een gekleurde muur en dan begint het toch te kriebelen. Maar ik doe het niet hoor 😉

Welke kleuren hebben de muren van jouw kamer of huisje?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *