Persevent: lancering Fashionchick pump @Shoe Club Rotterdam

Leuk die persdingetjes. Maar dan wel als ze in Rotterdam zijn. Zo-veel dingen vinden plaats in Amsterdam. En voor een fulltime werkende dame is het lastig om na werktijd nog eens naar Amsterdam te sjeesen.

Dus nu iets leuks in Rdam. De lancering van de nieuwe Fashionchick pump. Mooi! HOOG! haha. Nuria, een lezeres was gezellig mee (zij heeft ook een blog, go find it!) en op het event zelf waren allemaal andere gezellige meiden aanwezig, waaronder de lovely Lin.

Cocktailtje, sushi, muziekje erbij. Ja een geslaagde avond. Special thanks Miss Publicity, Shoe Club, Diederik (ja,ja, daar ben je dan 😉 ), Jorien en Nuria!

p.s. aaaah mijn haar is zo kort! Oh, en ik kijk gek op de laatste foto. Maar mijn fotopartners stonden nou eenmaal beter op dit exemplaar, dus dan ben ik heel loyaal he? Ookal sta ik op een andere foto beter. Lief he? Ja vind ik wel.


Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *