Persdiner: Umami Rotterdam

Gisteren was ik bij het persdiner van het nieuwe Umami restaurant in Rotterdam. Umami heeft al vestigingen in Den Haag en Utrecht en nu kan je ook in Rotterdam genieten van deze heerlijke Aziatische gerechten, in een trendy restaurant.

De fusion gerechtjes met een Franse twist zijn niet alleen heerlijk, maar ook nog eens een lust voor het oog. Ik was echt blij verrast door dit concept! Lekker eten in een leuke omgeving en dan ook nog voor een fijn prijsje.

Bij Umami kan je borrelen, lunchen of uitgebreid eten. Een drie gangen diner heb je al voor 19 euro. Ja, mij zien ze hier snel weer een keertje terug.

En man, wat was dit een leuke avond zeg! Het was de eerste keer dat ik in real life met de meiden kletste van wie ik al een hele tijd dagelijks hun blogs lees. Ik vloog vanuit mijn werk zo door naar de binnenstad van Rotterdam waar ik Ashley Lynn, Annemerel, Lindsey, Marieke en Fleur bij Umami ontmoette.

Wat een gezelligheid en wat vloog de avond snel voorbij. Bijzonder wat goed eten, een goede sfeer en een lekker glas wijn (ja, ja, ook deze dames dronken op een door de weekse dag gezellig met me mee. Dames naar mijn hart. Echt.) met een avond kunnen doen.

Ik was echt onder de indruk van deze mooie jonge vrouwen. Vol energie, passie en wat waren ze leuk en lief allemaal. We hebben gekletst over reizen, foto’s, werk, eten, bloggen (wat een feest van herkenning en wat heb ik nog veel te leren!) en voor we het wisten was de avond al voorbij. Iedereen ging terug naar trein, tram of fiets en Annemerel strompelde met een gigantische rugpijn naar haar auto. Op hakken van 12cm (gok ik), dat dan weer wel 😉

Wat een topavond girls! Thanks!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *