TRAVEL: 48 uur in Barcelona

Lieve, lieve Selinde. Mijn vriendin sinds de eerste klas van de middelbare school. Zij woont in Utrecht, ik in Rdam, dus we kunnen niet even bij elkaar langs fietsen als we daar zin in hebben. Maar dat maken we dubbel en dwars goed via skype, whatsapp en echt goede ”dates” eens in de zoveel tijd.

Precies 10 jaar geleden gingen we voor het eerst samen op vakantie. Een feestvakantie naar Argeles Sur Mer, met Vinea. Onderdeel van deze vakantie was een dagje Barca. Nu 10 jaar later stonden we weer samen voor de Sagrada Familia (laatste plaatje zijn de twee foto’s naast elkaar). Hoe gaaf?

Wat hebben wij genoten samen. Twee dagen, 1 nachtje, de haven, de zee, kerken, straatjes, restaurantjes, heel veel leuke gesprekken en een heleboel gelach. Ja het was TOP!!

1 t/m 4: we hebben in een appartement geslapen via Wimdu (deze kamer kost geloof ik rond de 40 euro per nacht). Midden in DE hipste buurt en dan ook nog DE beste straat. El Born is gezellig en trendy en als ik weer naar Barcelona ga zou ik zeker weer voor deze buurt kiezen. Aanrader!
5&6: gezellige straatjes en mooie huizen
7: Arc de Triomf
8: flits!
9 t/m 12: we zagen heel veel mooie werken van Gaudi
13: snoep scheppen bij Happy Pills! 
14: op bezoek in Barcelona haven, blijkbaar heb ik even geen zin in de camera
15 & 16: sfeerplaatjes
17: lekker ontbijtje 
18: Barcelona strand om 19:00 savonds…. ja.. bizar ja.
19: 10 jaar geleden & nu. Lief!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *