Travel pictures van de sterren

Via

Weetje, reizen is leuk he? Maar dat vliegtuig… oh my god. Eerst ben ik als een kind zo blij, want ik ga lekker op vakantie, maar als ik eenmaal een paar uurtjes in dat ding zit…

Op korte vluchten hoor je mij zelden klagen. Alhoewel… ik vlieg altijd low-budget en wil me dan nog wel eens irriteren aan schreeuwende en tegen stoelen schoppende kinderen, maar ik denk alle mede-reizigers met mij, alleen de ouders van het kind zelf lijken zich vaak van geen kwaad bewust.

Maar die lange vluchten… omg. Echt, ik krijg ALTIJD een verstopte neus en kan wel janken als ik besef dat ik weer eens ben vergeten een neusspray in mijn handbagage te stoppen. Ook droogt mijn toch al zeer gevoelige huidje compleet uit, hoeveel water ik ook drink. En van dat water moet ik dan vervolgens weer giga vaak naar het toilet en laat ik nou ook altijd zo’n geluksvogel (not) zijn die ergens in het midden van een rij zit. Je snapt het… Pardon? Hallo? Ja. Ik wil er even langs ja. Pardon. Ja sorry hoor. Oh you don’t speak Dutch? Sorry! I’ve to peeee!

Maar goed, ik dwaal af. Het vliegtuig en hoe shit ik lange vluchten vind. Want er is namelijk iets heel stoms.. en dat is dat ik nooit kan slapen in het vliegtuig. Nooit. Want ALS ik in slaap val, dan word ik bij het wakker worden zo misselijk dat het gewoon altijd fout gaat. Altijd. Ik snap niet hoe het kan, maar je kan er de klok op gelijk zetten.

Soms weet ik het nog te rekken. Zoals die keer dat ik terug kwam uit New York en tot afgrijzen van vriendlief pas in de aankomsthal mijn maaginhoud niet meer binnen kon houden. Dat gezicht van hem. Echt, dat zal ik niet vergeten. Wat schaamde die jongen zich (ik heb hem trouwens nog steeds niet vergeven dat hij op een veilige 5 meter afstand bleef staan en net deed of hij me niet kende).

Dus: ik slaap nooit in het vliegtuig. Een keer was ik 32 uur onderweg zonder een minuut slaap. Als ik dan aankom op de plek van bestemming voel ik me een lelijk, uitgedroogd wrak. Een bleke Hollandse toerist die niet tegen een stootje kan en ik moet dan echt een halve dag bijkomen voordat ik iets kan ondernemen. Ik word oud jongens… ik word oud…

Die celebs.. hoe doen die dat he? Om toch altijd weer even prachtig uit zo’n vliegtuig te stappen.

1. Een hele dure stoel in de Business Class die je snel in een bed kan veranderen (niks dubbelgevouwen tegen je snurkende buurman)
2. Een make-up en omkleedsessie vlak voor het landen
3. De zonnebril. Verbergt veel. Geloof me.

Wat vinden jullie van reizen per vliegtuig? En wat zijn jullie gouden reistips? Misschien heb ik er nog wat aan!

P.S. Lady Gaga… Are you kidding me?!?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *