Open Air Festival Amsterdam

Photo 2 + 3 via Tessted
Er wordt stiekem gefluisterd dat Open Air de Hollandse Coachella is. Geen idee of dat klopt, want coachella ken ik alleen van foto’s (jammer genoeg). Maar Open Air was wel heel erg gaaf. Lekker weer, fijne muziek, mooie en leuke mensen, iedereen vrolijk. Ja, het was top. Er leek een giga blik BNN’ers te zijn opengetrokken, maar ook deze mensen konden rustig feesten zonder lastig te worden gevallen. Ok, ik geef toe. Arie Boomsma was een uitzondering. Arme jongen.

Van te voren had ik besloten mijn camera niet mee te nemen. Ik ging er tenslotte naartoe om te feesten en genieten en niet om met mijn blog bezig te zijn. Maar oh boy wat heb ik af en toe op mijn tanden moeten buiten. Ik zag ZOVEEL fotogenieke mensen en ZOVEEL mooie fotomomenten, af en toe had ik echt een beetje spijt. Maja, de hele dag met zo’n groot apparaat rondhossen is ook niet ideaal. Gelukkig zijn er genoeg mooie foto’s gemaakt door andere mensen en had mijn vriendinnetje een kleine zakcamera bij zich. Ook stonden de Iphone camera’s de hele dag niet stil. 

Wie van jullie had ik op Open Air kunnen spotten?

Translation: they say Amsterdam Open Air is the Dutch Coachella. No idea if that’s true, because I’ve never been to coachella. But fun it was for sure! If you ever want to go to a Dutch festival, this is the place to be! 

Do you follow me on Bloglovin


Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *