In de keuken bij Nina – Vegan style

Afgelopen zaterdag was weer zo’n heerlijk avond bij Nina en haar vriend. Kletsen, koken (of eigenlijk: kijken hoe iemand anders kookt), wijn drinken van de wijgaard van Brad Pitt en eten samen met je vrienden. Kan niet beter toch?

Nina en haar vriend hadden zich weer lekker uitgeleefd en hebben menig restaurant overtroffen. Ooit zal ik jullie in een post laten zien hoe gigantisch veel kokenboeken dit stel heeft. NIET normaal. Ze hebben afgelopen week het nieuwe kookboek Plenty van Ottolenghi aangeschaft (die ik overigens gisteren toevallig van twee vrienden kreeg), waar de eerste twee vegetarische gerechten uit komen.

Koude Vichyssoise (prei-aardappelsoep) met asperges en zeekraal
Salade van quinoa (een Zuid-Amerikaanse graansoort), advocado en tuinbonen, geserveerd met een pittige garnaal.
Gegrilde zeebaarsfilet met lamellen van courgette en antiboise (soort tomatensaus). Foto genomen toen het al donker was. 

Hebben jullie alweer zin gekregen om in de keuken te duiken?

Translation: This week my BF and I had a wonderful diner at a friends house. Nina and her BF are amazing cooks. I think they cook better than some restaurants do. We ate and had lovely drinks (such as wine from Brad Pitt’s wineyard), laughed and chatted all night. If you like cooking, the new Ottolenghi cookbook (Plenty) is highly recommended!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *