RECIPE: No need for groceries

Ik ben gek op lekker eten maar ik heb een hekel aan boodschappen doen. Boodschappen doen sucks. Dus, wat doe ik als ik geen zin heb om boodschappen te doen? Dan duik ik met mijn hoofd in de koelkast en voorraadkastjes en dan komt er altijd wel iets tevoorschijn waar ik iets mee in elkaar kan flansen.

Citroen, pepertjes en knoflook heb ik eigenlijk altijd wel in huis. Ach, soms is de citroen uitgedroogd (en de pepertjes trouwens ook) en groeit er uit de knoflook een groen plantje, toch weet ik er meestal wel iets van te maken. Een courgette en een paprika liggen vaak ook nog wel ergens onder in een groentelade en in de vriezer heb ik altijd, standaard, geen uitzondering, een zak zeevruchten.

En dan zet je in 15 minuten bovenstaand gerecht op tafel. Lekker, makkelijk, snel en gezond.

Koken jullie wel eens met restjes?

Translation: 
I love food, but I hate doing the groceries. So sometimes, when I don’t feel like going to the grocery store, I use all the leftovers I can find in my refrigerator and kitchen cabinets. 
Do you cook often with leftovers?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *