MAGAZINE TIP: Vega + Give Away!

Dinsdag vond ik een leuke verrassing bij de post. Een tijdschrift waar ik heel eerlijk gezegd nog nooit van had gehoord. En dat is knap, want ik lees zo’n beetje elk tijdschrift dat maandelijks wordt uitgegeven.

Ik heb een tijdje een abo gehad op de ELLE, Jackie, Grazia, Glamour en VT Wonen (niet allemaal tegelijk hoor!) en begon mijn tijdschriften liefde op 10-jarige leeftijd met de Tina, waar ik ook ooit de cover van sierde. Als ik een weekendje bij mijn ouders ben dan sleep ik de tijdschriften van mijn mams mee naar Rotterdam. Vooral de Linda, Red en JAN koop ik zelf niet zo snel, maar vind ik leuk om te lezen.

En toen was daar dinsdag opens Vega. Ja hoor, een magazine met een vega/groene touch, dat zal wat zijn. Een beetje sceptisch was ik dus wel. Maar dat was totaal niet nodig want Vega is LEEEEUK! Echt, ik heb een nieuwe favoriet!

Hip, interessant, vol met leuke verhalen, mooie foto’s en allerlei verschillende onderwerpen. Eten en reizen, mode, beauty, lieve kindjes die vertellen waarom ze geen vlees eten, ontzettend mooie foto’s (of had ik dat al gezegd), goede interviews en zelfs een stukje over mijn favo armbandjes van Follow Your Bliss.

Ja ik ben fan. Nu jullie nog 😉

Ik mag zes bezoekers blij maken met een exemplaar van Vega. Het tijdschrift ligt sinds 15 mei in de winkel en kost 6.95,- Leuk cadeautje toch?

– Volg Yourlifestyleguide.nl via Bloglovin en Google Connect 
– Like yourlifestyleguide.nl op facebook
– Laat een reactie achter op deze post met daarin je email adres

C’est tout!

Je mag natuurlijk lekker fanatiek zijn en me volgen op Twitter, je vriendinnen vertellen over deze actie en het facebook bericht liken, maar dat hoeft allemaal niet. Mag wel 😉

Translation:
This week I found a nice surprise in my mail. I had never heard of the magazine Vega, but after reading it I’m very enthusiastic about this magazine. Unfortunately it’s a Dutch magazine. Sorry for my international readers!


Note: de winnaars worden via Twitter bekend gemaakt en ontvangen een mailtje. Er zal geen  extra post voor komen.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *