Home Details – Going Basic

Op verzoek nog wat home details. Deze keer even geen frutsels en roze dingen in beeld. Geen gekleurde tulpen (ja, daar ben ik nogal gek op) en kaarsjes, maar een basic sfeerimpressie met o.a. een van mijn favo designlampjes.

Vandaag is het alweer zondag, de laatste dag van mijn korte vakantie. Helaas pindakaas. Of eigenlijk niet, want ik heb wel weer zin om aan het werk te gaan. Ik kan gewoon niet zo goed ”niks doen”. Straks ga ik naar ADO tegen de Graafschap. Zolang ze maar niet tegen Heracles moeten spelen, mag ik best in een ander team aanmoedigen toch?

Hebben jullie ook vakantie gehad? Genoten?

Fijne zondag!

At request of some readers, today some home details. This time I’m showing you a basic, plain look. Did you see the lamp? It’s one of my favorite design lamps. 

Today is the last day of my short holiday. I don’t mind going back to work tomorrow, I just like being a busy woman!
Have a nice Sunday!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *