Meisjesdingen

Eeuwige strijd bij ons thuis. Modern versus klassiek. Vriendlief wil het liefst alles zo wit en strak mogelijk, ik wil me nog wel eens vergrijpen aan prulletjes, klassieke vormen, roze, kussentjes, harige tapijten etc. Mijn eerste studentenkamer zag er niet voor niks zo uit. Ondertussen is dat al zo’n 6 jaar geleden en gek genoeg vind ik nu moderne huizen toch mooier. Ik zou mijn kamer in ieder geval nooit meer zo inrichten, al kijk ik nog steeds met een warm gevoel naar de foto’s.

Modern it is. Maar dan wel inclusief warmte en gezelligheid. Zo kan ik me ontzettend vergapen aan het huis van Angela. Wat mij betreft is dit een perfecte mix tussen nieuw met een vleugje vintage.

Toen we zijn gaan samenwonen heb ik de eeuwige uitspraak van vriendlief (Als je maar niet denkt dat jij ons huis straks mag inrichten.  Wat? Pardon..?) aan mijn laars gelapt en ik ben lekker mijn eigen gangetje gegaan. Gelukkig is ook hij tevreden met het resultaat, al wil hij nog wel eens brommen als een vriend of collega zegt dat je wel kunt zien dat er een vrouw in dit huis woont. Hallo?! Ja dat is zo. Who cares?

Toch ben ik zo lief om mijn brocante spulletjes ergens onder in een kastje te verstoppen en ze niet tevoorschijn te toveren als er mannen in ons huis zijn. Lekker theeleuten met vriendinnetjes, of gewoon een momentje voor mezelf. Daar zijn meisjesdingen toch voor? En ooit, ooit komt er nog wel zo’n mooie servieskast voor mijn vintage verzameling.

Houd jij van modern of klassiek?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *