That’s what friends are for

Laatst was mijn vriend weer een tijdje van huis voor zijn werk. En dat is kut. Sorry voor het taalgebruik, maar als je net samenwoont en je vriend is bijna nooit thuis, is dat gewoon niet leuk. Begrijp me niet verkeerd, ik ben een zelfstandige dame met een leuk sociaal leven, maar je gaat niet voor niks samenwonen toch?

In de weken dat vriendlief weinig tot niet thuis is, zie ik mijn vriendinnen meer dan normaal. Of ik nou wil of niet, ze zorgen er wel voor dat ik niet in mijn eentje thuis zit. Lieve, lieve Nina is daar een voorbeeld van. Ze kookt, ze belt, ze komt thee drinken, we lachen, roddelen, huilen en genieten samen.

Vorige week was mijn vriend weer een weekje weg en vertrok Nina voor een korte vakantie naar Chicago. Geen vriend, geen Nina. Arme ik. Nee, just kidding 😉

Nina weet dat ik mijn vriend altijd erg mis en de avond voordat ze vertrok gaf ze me dit boek vol liefdesbrieven, sommige een paar honderd jaar oud. Het boek kwam samen met een super lief kaartje en een zelf geschreven tekst in het boek.. ”Je geliefde missen is van alle tijden”.

Elke avond voor ik ging slapen las ik een liefdesbrief en voelde ik me even niet zo alleen in mijn lege tweepersoonsbed. Dit cadeautje was een schot in de roos van Nina en dat komt omdat ze me als geen ander kent!

Wie kent dit boek en is net zo enthousiast als ik?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *