In de keuken bij Nina

Jippieeee, we zijn weer in de keuken bij Nina. Omdat Nina en ik allebei druk zijn op ons werk konden we de afgelopen tijd geen foto’s van haar lekkere maaltjes maken (want die zijn er zeker geweest). Het werd simpelweg te vroeg donker om mooie foodie pictures te schieten. Omdat we zo ongeduldig werden hebben we gisteren toch gewoon foto’s gemaakt, al was het al donker. Het eten was te lekker en de avond te gezellig om het niet vast te leggen. Nina kookte (en laten we eerlijk zijn, haar vriend mag ook een ware keukenprins worden genoemd), wij genoten. En we vierden ook nog een beetje haar verjaardag. Gefeliciteerd lieve Nien!

Binnenkort komen er weer foto’s in het licht, met bijbehorende recepten.

– Amuse van couscous, linzen en gerookte zalm
– Rode mul met chorizo, parmezaan en eigen gemaakte pesto
– Entrecote met een creme van pompoen met gefrituurde uitjes, een polentacreme, de meest bijzondere jus waar de vriend van Nina de hele  middag mee bezig is geweest en geblancheerde witlof met peultjes
– Tiramisu van Jamie Oliver met sinaasappel en aardbeien. In plaats van slagroom opgeklopte eiwitten
– Uiteraard ging dit alles vergezeld met een heleboel lekkere wijntjes 😉

p.s.  De oplettende lezer vraagt zich misschien af wat dit meisje in hemelsnaam op zondag om 08:00 uit bed doet. Nou dat zit zo zal ik jullie vertellen… een mug. Ja je hoort het goed. Een mug. No further comment.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *