Pat’s Klangviang – Sleeping in Chiang Mai

Nog zo’n klein verborgen pareltje in Thailand. Dit Boutique Guesthouse binnen de stadsmuren van Chiang Mai (geloof me, een betere locatie vind je haast niet) bezocht ik in 2011. Wat huiselijk, wat gezellig, wat leuk! De eigenaresse Pat en het andere personeel doen er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te laten zijn. Oh, en kletsen de oren van je hoofd 😉

Op de site van Pat’s Klangviang zag ik dat de prijzen flink omhoog zijn gegaan het afgelopen jaar. Je slaapt hier nu voor zo’n 15 euro per persoon. Maar geloof me, dat is nog steeds de moeite waard. Het Thaise huis is erg populair bij Thaise architectuur studenten en dat is niet zo gek. Niet alleen de inrichting is heel ”eigen”, ook de lay-out en bouw van het huis zelf zijn geweldig.

Recht tegen over het hotel staat een tempel en op nog geen 2 minuten lopen zijn leuke winkeltjes en restaurantjes te vinden. Ook de weekend markten waar je de meest leuke souvenirs kunt kopen (en laten we eerlijk zijn: ook veel troep) zijn op een paar minuten loopafstand te vinden.

Jullie merken het, ik ben echt gek op Thailand. Wat hebben we hier genoten! 

Wie is er wel eens in Thailand geweest en wat vond je ervan?

Pssst…! Zondag waarschijnlijk weer een post ”In de keuken bij Nina”

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *