Take a look inside: Nien

Zo gek als Nina op koken is, zo gek ben ik op interieur en huizen inrichten. Waar ik telkens kookadvies aan Nina vraag, heeft zij mij regelmatig om advies gevraagd op het gebied van interieur. Onze vriendschap begon 5 jaar geleden in een studentenhuis, waar Nina op een dinsdagavond opperde dat ze wel wat anders met haar kamer wilde. Zulke dingen moet je niet zeggen waar ik bij ben, want dat beginnen mijn handen gelijk te jeuken. Zo kwam het dan ook dat wij om 11 uur savonds begonnen te trekken en schuiven met meubels, de volgende dag op zoek gingen naar nieuwe spulletjes en Nina binnen een dag een compleet gerestylde kamer had.

Toen Nina vorig jaar ging samenwonen kon het grote interieurfeest beginnen. Samen bezochten we een recordaantal woonwinkels (of eigenlijk bezochten we steeds hetzelfde rijtje maar dan gewoon een recordaantal uren haha) en werden er telkens weer foto’s naar vriendlief gepingt. Of niet, een verrassing op zijn tijd is ook leuk toch? ;). Nina en haar vriend hebben een meer landelijke smaak dan ik, maar oh boy wat is hun huisje mooi geworden, ze hebben het geweldig gedaan. Kijk en geniet mee!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *