In de keuken bij Nina * Marokkaans straat-eten *


In deze post maakten jullie al kennis met mijn lieve vriendinnetje en keukenprinses Nina. Tijdens deze kookdate maakten we samen (nou ja, zij maakt en ik kijk vooral haha) een heerlijk gerecht van Jamie Oliver. Ziet er misschien simpel uit maar de kruiden zijn zo alles bepalend. Ze geven dit gerecht echt een bijzondere smaak. Nina maakte buiten het recept om nog gegrilde courgette en aardappeltjes uit de oven. Heeeeeerlijk!

 
Omdat ik een beetje lui ben heb ik een foto van het boodschappenlijstje gemaakt. Ik hoop dat jullie het kunnen lezen. Wat is jullie favo kookboek-recept?
Oh en een klein nieuwtje…… Ik heb vandaag gehoord dat mijn scriptie is goedgekeurd. Over 4 weken mag ik verdedigen. Spannend!!!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *