Moving in together

Al eerder vertelde ik jullie over mijn samenwoonplannen. Daarna over het gevonden droomhuis. Nu is het tijd voor de eerste foto’s. Oh ja, en de ”samenwoonperikelen”…

Verhuizen en samenwonen is:

– Ruzie maken over de plek van schilderijtjes, spiegels en zelfs de handdoeken in badkamer (nou ja, ruzie.. Je snapt wat ik bedoel…)
Eindelijk een eigen koelkast. Oh, en niet te vergeten een eigen afwasmachine, droger en wasmachine. Wat een luxe!
– Opeens niet alleen meiden over de vloer, maar ook mannen.
– Een inloopdouche ipv van een douche in een kast met behang en schimmel.
– Cadeautjes bestaan nu opeens uit bloemen, flessen wijn en andere dingen voor in huis.
– Samen wakker worden met een dikke grijns op ons gezicht.
– Een recordaantal broodjes hotdog van de Ikea wegwerken (ik zeg: 7 in 3 dagen. Echt waar.)
– Expres naar een andere Ikea rijden omdat ze daar wel uitjes voor op de hotdog hebben. Echt waar.
– Afleren om continue Funda en andere huizensites te bezoeken.
– Om nog even terug te komen op dat recordaantal, dat geldt ook voor het aantal uren gespendeerd op Marktplaats.

 

Echte interieurfoto’s houden jullie nog te goed. Ik moet eerst goed puinruimen en schoonmaken voordat het huis fotowaardig is 😉 Het gaat maar langzaam, aangezien mijn vriend de hele week van huis is voor zijn werk en we alleen in het weekend samen kunnen klussen. Ik mis mijn huisgenootjes wel, maar aan de andere kant vind ik het ook heerlijk om een eigen plekje te hebben waar familie en vrienden op bezoek komen. Gisteren zijn we met de hele familie naar de diploma uitreiking van mijn broertje geweest (hij heeft zijn bachelor voor Geneeskunde gehaald) en daarna hebben we heerlijk met z’n allen mosselen gegeten aan onze nieuwe eetkamertafel (25,- van Marktplaats, goed he?), echt een geluksmomentje!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *