Hi from Dubai!

Na zes uurtjes vliegen zijn we er dan eindelijk, Dubai! Ik was alweer vergeten hoe ontzettend WARM het hier is. Ik ben nog nooit ergens geweest waar de warmte zo verstikkend is als in de zomer in Dubai. Maar hé, ik mag niet zeuren, want ik zit gewoon in een luxe hotel in een ver land en niet in de regen in Nederland tussen de verhuisdozen.

Verhuisdozen die overigens nog in ons nieuwe huis staan opgestapeld en wachten om uitgepakt te worden als we weer terug zijn van vakantie. Na terugkomst uit Malaga zijn we namelijk ”even” in twee dagen verhuisd. Foto’s volgen nog!

De plannen voor komende maand? Eerst nog even hier relaxen en dan vliegen we naar Bangkok. Een van mijn favo steden. Vorig jaar was ik er ook (zie hier). Toevallig is Yara van www.thischicksgotstyle.com er ook net geweest en schoot ze een paar super mooie paatjes, bekijk ze op haar blog!

Ik blijf bloggen en twitteren tijdens mijn vakantie (lang leven de Ipad), voornamelijk om het thuisfront te laten weten waar we zijn en hoe mooi het hier wel niet is, dus kijk en lees gezellig mee!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *