Spanish Vibes

Update from Spain, Malaga. Het is hier in een woord geweldig! Ik weet dat ik tijdens mijn reis komende maand naar Dubai en Thailand nog geen dag op mijn luie kont aan het strand zal liggen en daarom geniet ik er hier extra veel van. Uitslapen tot half 11, ontbijten, zwemmen in de zee, lunchen (menu del dia), beetje lezen, boodschapjes doen of een dorpje bezoeken en dan is het wel weer zo’n beetje borreltijd en gaan we aan de wijn met een lekker Spaans worstje. Meer is het niet en veel meer zal het deze week ook niet worden en I’m loving it! De wilde plannen voor een avondje Marbella of een dagje shoppen in Malaga waren op dag twee al van de baan. Ik rust uit en geniet, luxe op en top! Is het al wat beter weer in ons herfstige kikkerlandje?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *