Today….

Deze week was een gekke week. Op woensdag zag ik een mooi huisje op internet, op vrijdag gingen mijn vriend en ik kijken en op dinsdag hoorden we dat het appartement voor ons was! Ik moet mezelf af en toe nog in mijn arm knijpen, het is haast te mooi om waar te zijn. Het appartement bestaat uit twee verdiepingen en doordat het zo oud is, maar wel heel mooi opgeknapt, is het echt sfeervol en tegelijk modern. De verdieping onder ons is een garage en we hebben geen bovenburen, hoe luxe is dat!

Vandaag bestaat voor mij (zoals alle dagen van de week de afgelopen maand) uit studeren. Mijn scriptie is bijna af en ik ben erg in mijn sas met wat ik tot nu toe allemaal heb geschreven. Vanmorgen ben ik een uurtje naar Loods 5 geweest om vast wat ideeën op te doen en om de scriptiestress even te ontlopen. Straks maakt mijn vriend risotto voor me zoals alleen hij dat kan en over een half uur klap ik mijn laptop dicht om over te schakelen op een glas goede wijn!

 
Fijn weekend allemaal!
1. Schrijven, schrijven, schrijven…
2. Het onderwerp van mijn Master thesis
3 & 4. Bezoekje aan Loods 5
5, 6 & 7. Ons nieuwe huisje!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *