Memories: My favorite travel shots

Een echte reisverslaafde, dat ben ik. Ik ben echt zo bevoorrecht dat ik al zoveel mooie plekken op de wereld heb gezien. Het hele jaar spaar ik al het geld dat ik verdien op, zodat ik minstens een maand kan rondreizen door een bijzonder land. Van Dubai tot New York, van Hong Kong tot Cambodja, van Spanje tot Vietnam, van Bali tot Thailand en zo kan ik nog wel even door gaan.

Ik heb op mijn blog al een reisverslag + tips van Bangkok (zie hier) en Dubai (zie hier) geplaatst en in de toekomst wil ik dit voor meer plekken die ik heb bezocht gaan doen. Ik merk dat ik telkens weer uren zoet ben met het mailen van vrienden, kennissen, collega’s  en kennissen van kennissen (ja echt!) om ze van tips te voorzien als ze een bepaalde reis gaan maken. Ik vind dat echt ontzettend leuk om te doen dus ik ga het ook met jullie delen!

In deze post deel ik mijn favoriete foto’s met jullie. Ze zijn allemaal onbewerkt, puur natuur (met uitzondering van de eerste en de laatste foto). De kleuren en de sfeer zijn precies zoals ik ze op die plek vast heb gelegd. Geniet mee!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *