In de keuken bij: Nina

Low battery, pictures by Blackberry
En toen was (hoe dom) de batterij van mijn camera leeg. Ik heb dus helaas de laatste foto’s met mijn Blackberry genomen. Jammer, maar volgende keer beter!
Mijn lieve vriendinnetje Nina is een ware keukenprinses. Ze kookt, bakt, grilt en stoomt er in alle vrije tijd die ze heeft zoveel mogelijk op los. Alles dat ze gebruikt is vers, niks komt uit pakjes (ze gaat me ook vast op mijn kop geven voor de taart van twee posts geleden). Het is altijd weer een feest om bij haar te mogen eten en ik moet zeggen dat mijn eigen kookkunsten flink zijn verbeterd zijn ik me laat beïnvloeden door haar kookplezier en recepten. Ze is een aantal maanden geleden gaan samenwonen met haar vriend en een eis/must was dan ook een geweldige keuken. In haar nieuwe huis draait alles om deze woonkeuken.
Ik vroeg haar laatst iets niet al te moeilijks te maken zodat ik er foto’s van kon nemen en jullie lezers misschien ook iets aan het recept zouden hebben. Daarom deze geweldige champignonsoep. Easy, gezond en zeer smakelijk!
Boodschappenlijstje:
– Verschillende soorten champignons. Bijvoorbeeld oesterzwammen en kastanjechampignons
– Knoflook
– Boter
– Rood uitje
– Platte peterselie
– Bouillon blokje (groente)
– Kookroom of creme fresh
– Verse ciabatta
Helaas moet ik Nina nu even missen omdat ze vijf weken aan het rondreizen is door Argentinië. Wil je haar volgen? Dat kan op: http://twitter.com/NinaKouloubis

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *